Az arculattervezéstől a fenntartható vállalkozásig / egységes megjelenés, hatékony és folyamatos kommunikáció

GYIK – Pár gondolat gyakran feltett kérdésekre:
Arculattervezés
Az arculat külső ismertető jegyek és a belső identitás összessége. Az arculattervezés során arra törekszünk hogy a Célcsoport által keresett termékek vagy szolgáltatások közül az Ön cége által nyújtott lehetőség legyen a legkedvezőbb.
logótervezés
Az arculattervezés egyik fő eleme. A logó általában az első impulzus amivel Célcsoportja találkozik. A megfelelő logó segíti a beazonosítást és rezonál azzal a szándékkal ami a Vásárlóban megszületik. Logótervezés során figyelünk az új megjelenési formák általi adottságokra, gondolunk itt a mobil nézetre, a különböző social média felületekre (pl: facebook), ahol például kis méretben is felismerhetőnek kell maradnia arculatának.

Tovább a referenciákhoz

Marketing
Célcsoport beazonosítás, megfelelő hirdetési csatorna, hatékony kommunikáció, hatékonyság elemzés. Pár fogalom amivel biztosan találkozott már. Mi az összes általunk létrehozott felületen igyekszünk ezeket a fogalmakat meghatározni/teljesíteni.

Egy példa: amikor honlapot építünk, tudni szeretnénk kinek akarunk eladni, ha ez megvan megkeressük a legoptimálisabb vizuális elemeket, elrendezést, megszólítást, hogy a honlapon a lehető legrövidebb időn belül megtörténjen a kapcsolatfelvétel, vagy az értékesítés. Figyelünk a külön mobiltelefonra optimalizált megjelenítésre és a folyamatos és biztonságos üzemeltetésre. AdWords kampányainkat folyamatosan optimalizáljuk, elemezzük biztosítva ezzel Önnek a leggazdaságosabb megjelenést.

Kapcsolatfelvétel

LOGÓGYŰJTEMÉNY

embléma és cégfelirat

#egyedi #web ready #használati dokumentáció #flatdesign #online és nyomdai formátumok

Krajnák Csaba
kommunikációs zajcsökkentés

AVAVÉ Solution Kft.
+36 20 313 5542

[email protected]

UI designer:
Bölcskei Mónika

3D modellezés:
Besze Gábor

programozás:
Ambrus Péter

fotózás:
Járdány Bence
Chikán Erika

adWords:
Szatmári Gergely

videó:
Tóth Zoltán Gábor

szövegírás:
Palásti Tünde

belsőépítészet:
Szebellédy-Samu Judit

Pin It on Pinterest