Kedves Norbert

Összeszedtem azokat a feladatokat amikről beszéltünk. Azzal a céllal készítettem ezt az árajánlatot, hogy egy átfogó arculatot és folyamatos megjelenést biztosíthassunk a 2 szolgáltatásnak. Jelöltem azokat a tételeket amiket nem lehet kihagyni, amik ajánlottak, tehát a folyamatos megjelenésben kulcsfontosságúak, és amik pedig olyan egyedi támogatást jelentenek (mintpéldául a riportfilm forgatás) amik a lehető leginkább támogatják az ügyfélbizalom elnyerését.

 

1. Arculattervezés (ajánlott): 100 000 Ft

A 2 szolgáltatás logójának felújítása, esetleges összekapcsolása, fő elemek megtartása, de az új megjelenési formákhoz való alkalmazhatóságának az átgondolása.

 

2. Honlap üzemeltetés: 40 000 Ft/év

Erről beszéltem, hogy mi csak azoknak a honlapoknak a technikai állapotáért tudunk felelősséget vállalni amit mi üzemeltetünk. Ebben a feladatban a munkatársam Ambrus Péter. Amit tartalmaz az üzemeltetés:

  • 10 000 egyedi oldalletöltés/hó. Utána 400 Ft/1000 db. Tehát nálunk nem lassul le az oldal és ezért nem sorolódik vissza a google-ben egy komolyabb kampány/látogatószám emelkedés miatt.
  • Korlátlan tárhely
  • adminfelület, legmodernebb moduláris szerkesztőfelület
  • lehetőség tetszőleges számú kampányoldal felállítására
  • vásárolt kiegészítők
  • responsive és külön optimalizált mobil megjelenés
  • mentés és karbantartás
  • És egy professzionális SEO eszköz

 

3. Honlapépítés: 370 000 Ft

Előzetes felmérések szerint, ez egy jól átgondolt, a 2 szolgáltatást megfelelően bemutató kezdőoldalból áll, és tartalmazza a kampányoldal kialakítását is. Természetesen a különböző nézetek és a mobil optimalizálás benne van, mivel ha ezt nem végzi el ma már egy cég az nagyon sokat árt a google besorolásnak. Amit még beleépítettem ebbe az árba: a Technikai SEO-t ami biztosítja 10 oldalig (landing oldalak és kezdőoldal) a teljeskörű SEO beállítást!

 

4. SEO (ajánlott)

SEO-ról ami fontos, hogy kell hozzá egy jó audit, egy jó szövegíró és aki folyamatosan karbantartja a honlapot/facebookot/esetlegesen a webshop felületeket. Ennek az áráról, hogy ez most havi 50 000-150 000 Ft csak egy felmérés után tudunk nyilatkozni, de mindenképpen egy nagyon hasznos és ajánlott szolgáltatás. Egy audit/kulcsszóelemzéssel 60 000 Ft. Természetesen tudunk csak szövegírást is vállalni pl egy seoready 3000 karakteres szöveg: 15 000 Ft, de ennek a hatékonysága egy elemzéssel növelhető!

 

5. Fotózás (ajánlott)

Ami fontos lenne a honlap építéshez a szöveges tartalmon kívül a kép anyagok feljavítása. Itt nem nagyon játszhatunk stockképek vásárlásával. Én egy napi fotós munkára és webre való optimalizálásra gondoltam 70 000 Ft-ért. Ebből felépíthető a honlap brand része és landing oldalak.

 

6. Videó

Ami nagyban segítené a kommunikációt az a videós tartalom elkészítése. Itt is tételesen fogok írni, hogy még inkább átlássa miből tevődhet össze a készítés, próbálok nagyon odafigyelni a költséghatékonyságra, amiket írok azok átgondolt, mérhető tételek. Szóval arra gondoltam hogy 2 film készülhetne egy kivonulással. Helyszín, zene, feliratozott videó (kis animációval, felpörög a szám, hogy ennyi termék, négyzetméter). Közbeékelve ültetett riport Önnel, ami kihagyható, de a vezető egy-egy mondata a hitelességet erősítheti. Ha nincs riport viszont akkor a hangmérnök tétel kihagyható… Drón felvétel is kihagyható de általában látványos tud lenni egy légi felvétel, ha a kinti környezet fontos/bemutatható. Persze a 2 perces film bemutathatja egybe is a 2 szolgáltatást, 1-1 percben.

  • Kamera+operatőr+szerkesztő: 150 000 Ft
  • Hangmérnök: 50 000 Ft
  • Drón: 100.000/nap
  • Utómunka (2 perces filmmel számolva + zene + typo) 250.000/film

 

7. Karbantartás

Még egy dologról beszéltünk, hogy a webshop karbantartással vannak feladatok. Ha tetszik az ajánlat akkor én a fotós és a felmérés szakot egy napra tudnám szervezni és ott át tudjuk beszélni a webshoppal támasztott igényeket is. Munkatársam aki a SEO auditot végzi, ő vezeti azt a csapatot aki az adminisztrációs és honlap/webshop karbantartással kapcsolatos munkákat végzi.

Előleget szoktam kérni, de ezt akkor tudom meghatározni ha kiválasztottad azokat a tételeket amikkel induljunk el. Itt van most pár tétel amit párhuzamosan lehet/és ajánlott is végezni. Remélem sikerült átadnom a munka komplexitását emészthető formában, kérlek hívjon ha valami nem érthetően lett megfogalmazva. Péter kérdezett rá első levelében a büdzsére, én próbáltam most egy olyan komplex és átfogó csomagot felvázolni, amiből azt láthatja hogy ebből a költségvetésből mi nem csak egy egyszerű honlap készítést tudunk elvégezni, hanem egy minden igényre felkészített online megjelenést.

Várom visszajelzését,

üdvözlettel
Krajnák Csaba