Biztos alapok – Weboldal készítés

Weboldal üzemeltetés

Biztonságos és villámgyors kiszolgálás, a világon mindenhol elérhető honlapok. Miben különbözünk a magyarországi tárhely szolgáltatóktól? Ha számít hogy a weboldalad hol helyezkedik el a Google találati listáján, olvasd tovább mi mindent tömörítettünk bele az üzemeltetésünkbe.

Weboldal fejlesztés

15 éve tervezünk és építünk weboldalakat, az évek során nem csak vonzó és szerethető, hanem a Google Analiytics, MOZ és egyéb elemző szoftverek segítségével, a keresőoptimalizálási szempontoknak megfelelő, minősített honlapokat hozunk létre.

Weboldal üzemeltetés

Weboldal üzemeltetésünk lényege, hogy a szokásos tárhely szolgáltatásokon felül, teljes weboldal karbantartást végzünk folyamatosan, ezen kívül az összes eszközünkkel, a világon bárhonnan, villámgyorsan betöltődő weboldalakat készítünk. Egy kézben, zárt rendszerben az üzemeltetés és a weboldal készítés.

~

Teljeskörű felelősségvállalás nem csak a weboldal átadásakor!

=

Korlátlan tárhely

Nálunk korlátlan a tárhely, és a látogatói számtól függ az árazás. Az alapcsomagban is már havi 10 000 egyedi oldalmegtekintés villámgyors kiszolgálását garantáljuk!

=

99,9% elérés

A nemzetközi kiszolgálásnak köszönhetően a tényleges rendelkezésre állás az elmúlt egy éveben 99,9%.

=

Admin felület kódok nélkül

Igény esetén grafikus kezelőfelülettel ellátott adminfelületet biztosítunk, amivel könnyedén módosíthatóak a szöveges tartalmak.

=

Premium kiegészítők

Az üzemeltetés részét képezi, az adminfelületbe integrált SEO eszköz, többnyelvűség kezelése, és űrlapok előállítási lehetőség.

=

Szerver oldali gyorsítótár

A WP Engine EverCache Technology™ megoldása biztosítja a gyors oldalbetöltést. A Google figyeli az oldalbetöltés sebességét, amit figyelembe vesz a találati rangsorolásnál. Így keresőoptimalizálásnál az egyik fő szempont, hogy a weboldal minél gyorsabb legyen.

=

DNS kezelés

A domainek DNS kezelését a CloudFlare szolgáltatásán keresztül végezzük, így a világ egyik legnagyobb DNS szolgáltatója biztosítja a weboldalak biztonságos és gyors kiszolgálását.

=

HTTP/2 és HTTPS

HTTP/2 második verziója a HTTP hálózati protokollnak. Célja többek között a szerverek túlterheltségének csökkentése, a felhasználói élmény javítása, valamint az Információs technológiai biztonsága. A https egy URI-séma, amely biztonságos http kapcsolatot jelöl. A google már sok esetben megjelöli és háttérbe sorolja azokat a honlapokat, amik nem rendelkeznek https tanúsítvánnyal.

=

Git-Push verziókövetés

Magyarországon egyedülálló módon Git-Push integrációt biztosítunk a teljes rendszerrel. A világ legnépszerűbb verziókövető rendszerét lehet használni a honlap fejlesztéséhez. Ez a szolgáltatás kifejezetten a legprofibb fejlesztőknek szól.

=

NGINX webszerver

A WordPress.com, Facebook, Dropbox weboldalak is mind NGINX alapú szerveren futnak. Kifejezetten WordPress platformra optimalizált konfiguráció. A szerveren csak WordPress fut, semmi más nem zavarja. Biztonságos és villámgyors.

Weboldal készítés

Képzelj el egy kirakatot, ahol kivilágítatlanul, rossz arculattal, összevissza berendezve hevernek a termékeid?

Tudunk gyorsan jó weboldalt készíteni, de átgondoltan még jobbat. Tehát ha tudjuk kinek, mi a megfelelő tartalom {SEO}, ami megüti azt a szintet, hogy kapcsolatba akarjon kerülni veled a Látogató {Tartalom készítés}, akkor lehet mondani, hogy a weboldal készítés sikeres volt.

A hasonlathoz visszatérve a nem megfelelő kivilágítás nagyon jól szemlélteti, pl a technikai SEO lényegét, aminek a hiánya, pl egy gyenge oldalbetöltődési sebesség, eredményezheti azt, hogy a weboldal a 4 oldaltól előrébb ne kerüljön a keresőben, csak igen komoly médiadíj ellenében.

Weboldalaink tulajdonságai

=

Mobil nézet

Responsive oldaldesign, tablet és mobil elrendezés.

=

Gyorsaság

Fejlett technológia háttér és a modern webdesign (Flat design, SVG, optimalizált CSS és JS) ötvözete teszi lehetővé a kimagasló oldalbetöltődést.

=

Tesztoldal

Fejlesztés közben nyomonkövethető, nagyközönség számára nem elérhető felület.

=

Naprakész

Folyamatos verziókövetés és fejlesztési lehetőség. Bármikor bevezethető egy új nyelv, blog, kampány aloldal.

=

Admin felület

Kódolásmentes, Drug & Drop tartalomszerkesztő, moduláris tartalomkezelés.

=

HTTPS tanúsítvány

Titkosítással nem rendelkező honlapokra a Google figyelmeztet és megjelöli.

PORTFOLIO

A hatékony és folyamatos kommunikáció alapja az egységes megjelenés.
Az arculat külső ismertető jegyek és a belső identitás összessége. Az arculattervezés során arra törekszünk hogy a Célcsoport által keresett termékek vagy szolgáltatások közül a Vállalkozásod által nyújtott lehetőség legyen a leghitelesebb.

Krajnák Csaba
online zajcsökkentés

+36 20 313 5542
iroda@arculatepites.hu