Egyedi releváns tartalom

3D modellezés

3D látványtervezés, 3D termék-modellezés. Látványos termék megjelenítési megoldások. 3D animáció készítés.

Szövegírás

A weboldalhoz írt szöveg megfelelő hosszúságú, kulcsszósűrűségű, optimalizált tördelésű, kellő mennyiségű kiemelést tartalmaz.

Videó készítés

A videós tartalom a leghasznosabb formája az információ átadásának. SEO szempontból is releváns, 10x gyorsabban indexelődik be a többi tartalmi típusnál.

Fotózás

Bár a videós tartalmak előtörése megállíthatatlan, a közösségi médiában még ma a legelterjedtebb tartalom típus a fotó/kép.

3D Rendeer – 3D modellezés

Miért 3D?

Ahelyett, hogy az elképzelt termékről költséges prototípust készíttetne, vagy már meglévő termékét minden színben és változatban legyártatná, elég ha küld néhány fotót, kézzel rajzolt vázlatot. Nincs szükség plusz kiegészítők esetén új fotózásra. Csak elküldi Nekünk a módosításokat, mi pedig elkészítjük virtuális termékfotóit.

Kivitelezés folyamata

Információgyűjtés
Önnek csak el kell juttatnia hozzánk minden információt a kívánt termékről. Küldhet fotókat, műszaki tervrajzot, vagy akár kézzel rajzolt skicceket, de minden esetben szükségünk van pontos méretekre. Fontos, hogy minél több, és pontosabb információhoz jussunk.

Modellezés
A kapott információk, főleg méretek és arányok alapján a termékről pontos, három dimenziós másolatot készítünk.

Világítás
A három dimenziós terméket virtuális fotóstúdióba helyezzük.

Textúrázás
Ebben a fázisban a termék színeit, anyagait készítjük el.

Ellenőrzés
Mikor elkészült a modell, virtuális stúdióba került, és az anyagai is rákerültek, küldünk Önnek előnézeti vázlatokat. Ezek a képek még nem végleges renderek, de ellenőrizheti a termék alakját, színeit, anyagait, és azt, hogy megfelelő nézetben és elhelyezésben látszik-e a képen.

Renderelés
Végleges, jó minőségű, részletgazdag képek készülnek a termékről.

Szövegírás, tartalom generálás

Egy jól megírt szöveges tartalom kulcsfontosságú a mai online felületeken. A felhasználók/látogatók egyre kevesebb szöveges tartalmat olvasnak végig, viszont a google keresőjének nagyon fontos a megfelelő karakterszámú, releváns és folyamatosan frissülő tartalom.

  • honlaptartalom írás és feltöltés
  • facebook tartalom generálás
  • online hirdetési kampányok

Tartalom menedzselésre külön csapatot hoztunk létre. SEO szolgáltatásainkkal biztosítjuk a folyamatosan frissülő online megjelenését. SEO – keresőoptimalizálásról bővebben itt olvashatsz.

Videó gyártás

2016-ban 80% nőtt a vásárlási arány azokon a honlapokon ahol videós tartalmat tettek közzé!

Bármilyen online felület mellet is dönt, gondoljon a videós tartalomra! A célközönsége számára hitelesebbé válik, ha a hagyományos, szöveges és képi posztokon túl ezekkel is színesíti a közösségi csatornáit és weboldalát. Azonban mindig figyeljen arra, hogy minőségi tartalmat gyártasson! A közösségi felületeken 2016-ban 62% negatív véleményt okozott, a rossz minőségű, és nem megfelelően szerkesztett videós tartalom.

Videó forgatás Ügyfelünknél: HappyKids International Kindergarten

https://youtu.be/j4V080Q8sZw

Fotós tartalom

Látványos fotós tartalmak elterjedése nem manapság kezdődött de még most is sorban jelennek meg újabb felületek, közösségek ahol a fő tevékenység a megosztás. Elengedhetetlen hogy termékét vagy szolgáltatását egyedi, minőségi fotókkal is illusztrálja. A minőségi képes tartalmait szeretni fogják a különböző közösségi oldalak.

Krajnák Csaba
online zajcsökkentés

+36 20 313 5542
iroda@arculatepites.hu