Weboldal készítés

HappyKids International Kindergarten

A HappyKids egy nemzetközi óvoda, akik igényes, aprólékosan kidolgozott megjelenést, az eredeti, egyedi megoldásokat tartották szem előtt, amikor az arculatepites.hu csapatához fordultak megbízásukkal. Kezdetektől fogva közvetlen kapcsolat alakult ki ezzel a proaktív megrendelővel.

A weboldal készítés az első pillanattól kezdve a HappyKids-sel együttműködve zajlott. Visszatérő ügyfelünk, hiszen az előző weboldalukat is mi készítettük. Folyamatosan szemrevételezték a készülő weboldalt, hozzászóltak funkcióihoz. Ez a folyamatos információ áramlás kedvezően járult hozzá a jelenlegi megjelenéshez.

Videó forgatás, fotózás

A honlap kialakításánál egyik fő célunk az volt, hogy számottevő videós tartalom és képi anyagok gazdagítsák a webfelületet, ami minél inkább élővé tegye, megjelenítse az óvoda mindennapjait. Ezáltal az érdeklődők tökéletesen megismerhetik, megérezhetik a szellemiségét ennek a magas színvonalon működő óvodai világnak. Széleskörű bemutatkozásra ad lehetőséget a jól strukturált oldal. Közös cél volt az is, hogy az interakció többféle formában kialakulhasson.

Légi, Drone videó forgatás

Statisztikai is igazolja, hogy 2016-ban 80% nőtt a látogatottsági arány azokon a honlapokon, ahol videós tartalmat tettek közzé. Emellett természetesen a magas minőség elengedhetetlen a kialakításnál.

A forgatás egy profi csapattal együttműködve készült, akik remekül megoldották a folyamatot. A gyermekek nem zavartatva magukat, ugyan úgy önfeledten tevékenykedtek, miközben fények villogtak, kamerák vették körül őket.

Keresőoptimalizálás

Ez az élő oldal úgy került kialakításra, hogy a 2017-es trendeknek megfelelő legyen, tehát: responsive, felhasználó barát, mobilbarát kinézet, szupergyors webszerver, tartalom optimalizálás.

A HappyKids szeretné folyamatosan fenntartani egyediségét és kiválóságát, ezért a tervek szerint további videó tartalmak készülnek, végezzük a kampány tevékenységeket, keresőoptimalizáljuk a weboldalt.

Krajnák Csaba
online zajcsökkentés

+36 20 313 5542
iroda@arculatepites.hu